Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenție a acestora, vintage-trends.ro își asuma dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum si orice modificări site-ului vintage-trends.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori  in acest sens. Prin accesarea site-ului vintage-trends.ro, folosirea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societății SC Vintage Trends SRL, comunicarea se realizează in mod electronic, considerându-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificărilor de la SC Vintage Trends SRL in modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

1. Definiții și termeni

 • 1.1. TRENDS - este denumirea comercială a S.C VINTAGE TRENDS S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având număr de ordine în Registrul Comerțului J35/2637/2015, cod unic de înregistrare fiscală 35172815, având sediul social în jud. Timis, loc. Sanandrei, str. Bujorilor nr.7
 • 1.2. Vânzător - în acest magazin on-line vintage-trends.ro are funcția de Vânzător.
 • 1.3. Utilizator - orice persoană fizică/juridică care accesează SITE-ul vintage-trends.ro, în scopuri private sau profesionale și, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la Termenii și Condițiile Generale ale vintage-trends.ro
 • 1.4. Client - orice persoană fizică sau persoană juridică care are acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către TRENDS (electronic, telefonic, etc).
 • 1.5. Cumpărător - orice persoană fizică/persoană juridică sau orice entitate juridică care efectuează o comandă pe magazinul on-line www.vintage-trends.ro
 • 1.6. Cont - secțiunea din magazinul on-line vintage-trends.ro compusă dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul acestuia pe Site (Comenzi, Facturi fiscale, Istoric comenzi și Wishlist).
 • 1.7. Wishlist - sau Favorite, reprezintă secțiunea din Cont care permite Cumpărătorului / Utilizatorului să își creeze liste cu produsele favorite.
 • 1.8. Site - reprezintă magazinul on-line vintage-trends.ro aparținând S.C VINTAGE TRENDS S.R.L, cu domeniul www.vintage-trends.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite/asigurate de către TRENDS.
 • 1.9. Comanda - este un document electronic cu rolul de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul magazinului on-line vintage-trends.ro intenția de a achizitiona Produse sau Servicii de pe Site.
 • 1.10. Review - este evaluarea redactată de către deținătorul unui produs pe baza experienței de utilizare a unui bun sau serviciu pus la dispoziție pe magazinul on-line vintage-trends.ro
 • 1.11. Newsletter - este un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra Promoțiilor/Ofertelor ce vizează Produsele și Serviciile oferite de către magazinul on-line vintage-trends.ro
 • 1.12. Conținut - este alcătuit din: Fotografiile, Textele, Datele tehnice, Prețurile și Descrierile care se regăsesc pe site-ul vintage-trends.ro

2. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului vintage-trends.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Vintage Trends SRL si a furnizorilor săi si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fără acordul scris al SC Vintage Trends SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare. In cazul in care doriți sa raportați încălcarea drepturilor de autor scrieți-ne la vintage.trends3@gmail.com.

3. Accesul la informațiile de pe site

SC Vintage Trends SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul vintage-trends.ro si nu le conferă drepturile de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C Vintage TRENDS SRL fără acordul prealabil scris al acesteia. Folosirea fără acordul scris al SC Vintage Trends SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

SC Vintage Trends SRL nu trimite e-mailuri spam.

4. Limitarea răspunderii pentru produse si servicii

 • 4.1 Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producător si, de asemenea, in limita stocului disponibil. SC Vintage Trends SRL nu oferă nici o garanție in mod expres sau implicit, la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propria răspundere.
 • 4.2 SC Vintage Trends SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comandă va fi confirmată, înainte de trimiterea ei, de consultantul de vânzări. Imaginile publicate si produsele livrate  pot diferi uneori: culoare, accesorii, aspect, etc.
 • 4.3 SC Vintage Trends SRL și furnizorii săi  își rezerva dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. SC Vintage Trends SRL nu își asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul vintage-trends.ro .
 • 4.4 SC Vintage Trends SRL nu răspunde de eventualele defecțiuni/neconcordante ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi plătite SC Vintage Trends SRL oricărui client în cazul livrării necorespunzătoare sau în orice altă situație ce poate interveni, este valoarea sumei încasate de SC Vintage Trends SRL de la acest client cu referire la comanda reclamată. Conform OUG 34/2014, art. 16, lit. d) si e), SC Vintage Trends SRL este exceptată de la obligația de a trimite clienților săi informațiile privind service-ul postvanzare și garanțiile oferite.

5. Limitarea răspunderii pentru preturi

Preturile prezentate nu includ cheltuielile de livrare. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări in momentul confirmării comenzii ca fiind comandă ferma.

6. Limitarea răspunderii pentru livrare

 • 6.1 SC VINTAGE TRENDS SRL poate livra produsele către clienții prin soferul companiei sau prin orice firmă de curierat agreată. Livrarea produselor se poate efectua într-un interval minim de 24 ore şi maxim 6 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost făcută plata - în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plată cu cardul).
 • 6.2 Livrarea produselor are o arie de extindere națională, însă, la cererea clienților, magazinul vintage-trends.ro poate onora si comenzi cu expediere internațională. SC VINTAGE TRENDS SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Clientul are posibilitatea să aleagă opțiunea de livrare potrivită lui.
 • 6.3 Livrare gratuită pentru comenzile de minim 300 de lei si greutate volumetrica de maxim 21 kg
 • 6.4 Livrare prin curiercu plata la destinație.
 • 6.5 Pentru livrări internaționale prețul transportului va fi calculat in funcție de fiecare comandă in parte.
 • 6.6 Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.
 • 6.7 Vintage Trends S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.
 • 6.8 Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii. La livrare este necesară semnătura de primire a Clientului după verificarea conținutului pachetului în prezența reprezentantului firmei de curierat rapid. Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptată de către S.C Vintage Trends S.R.L
 • 6.9 În perioada sărbătorilor de Paște, de Iarnă sau a evenimentului Black Friday, durata maximă de procesare a comenzilor poate crește.

7. Modalități de plată

    Pentru a achita produsele comandate pe www.vintage-rends.ro, aveți la dispoziție mai multe opțiuni:

 1. Plata numerar sau ramburs.
 2. Plata online cu cardul. Pe site-ul www.vintage-trends.ro se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD.

Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Vintage-Trends.ro folosește platforma NETOPIA  mobilPay.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți NETOPIA mobilPay.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, potrivit cursului de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată NETOPIA mobilPay.

Vintage-trends.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Politicile  partenerului  Mobilpay de prelucrare a datelor personale sunt disponibile pe site-ul propriu al acestuia http://www.mobilpay.ro/public/

          3.   Ordin de plată/Transfer bancar. Se vor utiliza următoarele date: Număr de cont:  RO10INGB0000999909739919 Banca: ING BANK. In aceste caz trebuie trimisa dovada plații prin mail către SC Vintage Trends SRL, altfel comanda nu poate fi livrată, decât după confirmarea intrării banilor in contul SC Vintage Trends SRL.

8. Garanția produselor

 • 8.1. Toate produsele comercializate electronice comercializate de către site-ul nostru vintage-trends.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.
 • 8.2 Cu garanția comercială aveți la dispoziție servicii de reparație/remediere gratuite din partea producătorului sau a vânzătorului în baza certificatului de garanție emis.
 • 8.3 Certificatele de garanție pot fi emise de către producător, în cazul în care acesta are o rețea de service natională, fie sunt emise de catre S.C VINTAGE TRENDS S.R.L
 • 8.4 În cazul certificatelor de garanție emise de producători, produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Centrul autorizat de producător va prelua responsabilitatea remedierii în garanție.
 • 8.5. Ştergerea seriei (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei
 • 8.6 Nu eliberăm duplicate pentru certificatele de garanție!

9. Returnarea produselor

vintage-trends.ro oferă garanția legală de conformitate: SC VINTAGE TRENDS SRL se angajează să restituie prețul plătit de client sau să înlocuiască produsul, fără costuri suplimentare, in cazul in care acesta nu corespunde informațiilor de pe site si/sau de pe eticheta produsului.

Aveți dreptul de a va retrage din prezentul contract si de a returna produsele cumpărate, fără a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin poștă sau e-mail însă folosirea lui nu este însă obligatorie. De asemenea, puteți completa si transmite electronic pe adresa noastră de email ( vintage.trends3@gmail.com) formularul standard de retragere sau orice alta declarație neechivoca. Daca folosiți aceasta opțiune, va vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil confirmarea de primire a cererii de retragere.

Returnarea contravalorii produselor returnate se realizează după îndeplinirea tuturor procedurilor legale: conform OUG 34/2014, contravaloarea produselor va fi returnata in 14 zile calendaristice de la primirea notificării de retragere, însă SC VINTAGE TRENDS SRL poate amâna plata pana la confirmarea expedierii coletului retur sau pana la primirea acestuia, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. Plata transportului produsului returnat va fi suportata de către client.

10. Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care vizitează site-ul Vintage-Trends.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la oferă prin intermediul mijloacelor de contact. SC VINTAGE TRENDS SRL își rezerva dreptul de a ignora comentariile si mesajele cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbura in vreun fel viață privata a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuala, conțin viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lanț, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricărei alte entități vor fi sancționate in conformitate cu legile in vigoare.

11. Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

Site-ul Vintage-Trends.ro este găzduit de serverele unei terțe companii. Societatea SC VINTAGE TRENDS SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. SC VINTAGE TRENDS SRL nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Vintage-Trends.ro. De asemenea, in caz de nefuncționare a siteului datorata firmei de găzduire SC VINTAGE TRENDS SRL nu poarta nici o răspundere. SC VINTAGE TRENDS SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul Vintage-Trends.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

12. Date personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care va privesc si sa solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email vintage.trends3@gmail.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiției.

Pe site-ul vintage-trends.ro , utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea SC VINTAGE TRENDS SRL nu poate fi făcută responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidențialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către SC VINTAGE TRENDS SRL si furnizorii săi numai in scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții, etc. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților in drept sa verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități in drept sa efectueze orice verificări justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

13. Litigii și dispoziții finale

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Condițiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apară intre utilizator si societatea SC VINTAGE TRENDS SRL si asociații/partenerii/afiliații săi. In cazul unor eventuale conflicte intre SC VINTAGE TRENDS SRL si clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi soluționat in instanță, in conformitate cu legile române in vigoare pe raza municipiului Timișoara. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nula sau nevalida, indiferent de cauză, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea si lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecțiuni condițiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat. Clientul își asuma in totalitate aceste riscuri odată ce își exprima acordul fata de Termenii si Condițiile site-ului Vintage-Trends.ro